image image image

Coaching bij verandering
20 oktober 2014

Naast mijn werk als interim-commmunicatieadviseur begeleid ik mensen bij hun persoonlijke groei en ontwikkeling. Communicatie en coaching: een mooie kruisbestuiving.

Coaching op een communicatieafdeling

Communicatieafdelingen hebben te maken met veel veranderingen: reorganisaties, bezuinigingen, communicatiefuncties die elders belegd worden, een andere invulling van de functie. Het vraagt vaak veel van zowel het team als de individuele adviseurs om hierin mee te gaan. Coaching biedt hierbij ondersteuning en versnelt en vergemakkelijkt het (individuele) veranderproces.

Voorsprong door mijn ervaring

Mijn achtergrond in de communicatie geeft mij als coach een voorsprong. Ik kan mij goed inleven in wat er speelt op een communicatieafdeling: de dynamiek, plaats en rol binnen de organisatie, de verantwoordelijkheden en verwachtingen. Ik ken de passie waarmee veel adviseurs zich hard maken voor goede en effectieve communicatiemiddelen – en ik ken dus ook de valkuilen.

Maatwerk

Elke organisatie, elk team en elke adviseur heeft een andere behoefte in het veranderproces. Vandaar dat ik graag langskom om te bespreken hoe en waar ik kan ondersteunen. Daarop volgt een offerte met een plan van aanpak. Ik werk samen met diverse andere ervaren coaches en trainers, zodat ik ook veranderprocessen kan begeleiden.


Categorized Coaching

Reageer